Tie

Ajankohtaista

26.1.2010

K1 Katsastajat tuo markkinoille uuden edullisen katsastuspalvelun

K1 Katsastajat uudistaa hinnoitteluaan ja tarjoaa katsastuspalveluita selvästi alemmilla hinnoilla ruuhka-aikojen ulkopuolella. Varaamalla ja maksamalla katsastuksen etukäteen netissä asiakas pääsee katsastukseen edullisemmin ja jonottamatta.

Valtakunnallinen katsastusalan palveluntarjoaja K1 Katsastajat vastaa tiukentuneeseen kilpailuun ja hintahaasteeseen uudistamalla hinnoitteluaan. Alan ensimmäisenä yrityksenä K1 Katsastajat tarjoaa nettipalvelun, jonka avulla asiakas voi säästää katsastukseen kuluvaa rahaa ja aikaa.

”Uusi hinnoittelumallimme on entistä joustavampi. Ruuhka-aikojen ulkopuolella asiakas saa katsastuspalvelun selkeästi edullisemmalla hinnalla, kun varaa katsastusajan ja hoitaa katsastusmaksun etukäteen netissä. Samalla hän voi välttyä mahdolliselta jonotukselta katsastusasemalla”, toteaa K1 Katsastajien toimitusjohtaja Aki Juhakorpi.

Viimeisen vuoden aikana Suomeen on perustettu noin 30 uutta katsastusasemaa, mikä on tiukentanut alan kilpailua ja laskenut katsastusasemien käyttöasteita. Juhakorpi uskoo, että uusi palvelu tehostaa asemien kapasiteetin käyttöä, kun katsastuksessa käydään myös päivän hiljaisempina aikoina.

Uusi joustava nettipalvelu on saatavissa kaikilla K1:n katsastusasemilla, joita on noin 50 ympäri Suomen.

Lisätietoja:
toimitusjohtaja Aki Juhakorpi, K1 Katsastajat Oy
puhelin: 040-731 7384, sähköposti: aki.juhakorpi@k1katsastajat.fi

K1 Katsastajat
K1 Katsastajat on palveleva ja luotettava asiantuntija, joka edistää suomalaisten liikenneturvallisuutta ja tekee työtä liikenteen ympäristöhaittojen ehkäisemiseksi. Koko maan kattava verkostomme tarjoaa ajoneuvojen katsastus-, rekisteröinti- ja vakuutuspalveluita 320 ammattilaisen voimin.

Palaa otsikoihin