Tie

K1 katsastus uratarinat

Positiivista energiaa ja yrittämisen meininkiä

"Minulle tämä ala on ollut pienestä lähtien itsestäänselvyys. Olen kasvanut pienessä autokorjaamossa, jossa autojen kanssa touhuaminen on ollut jokapäiväistä. Valmistumiseni jälkeen työskentelin 1,5 vuotta varaosamyyjänä, kunnes vuonna 2001 tuli mahdollisuus siirtyä katsastusalalle.

K1 Katsastukseen tulin katsastajaksi vuonna 2008 Espoon asemalle ja seuraavana vuonna olinkin tuon Suomen suurimpiin kuuluvan aseman päällikkönä. Myöhemmin olen työskennellyt aluepäällikkönä ja tällä hetkellä tiimipäällikkönä sekä kahden aseman päällikkönä.

Tavallinen työpäiväni sisältää mm. katsastuksia, työvuorojen suunnittelua, asiakaspalautteiden hoitamista, uusien ja vanhojen asiakkaiden kontaktointia ja sopimusten laadintaa, tulostavoitteiden toteutumisen seurantaa, henkilöstöasioiden hoitamista ja laadunvalvontaa.

Mielestäni K1 Katsastus on iso ja kehitykseen tähtäävä, luotettava ja positiivinen paikka työskennellä. Positiivinen energia ja yrittämisen meininki antavat itsellekin potkua joka päivälle. Katsastus luo hyviä suhteita työyhteisön ja asiakkaiden välille. Työ myös kasvattaa ja monipuolistaa tietotaitoa, jota elämässä muutenkin tarvitaan."

- Tomi, Tiimipäällikkö, Seinäjoki