Tie

K1 Katsastus

Me katsastamme vuosittain noin 300 000 autoa. Se on paljon se. K1-katsastusasemia on Suomessa yli 50, joten verkostomme kattaa käytännössä koko Suomen. Henkilökuntaa meillä on kokonaisuudessaan 160 henkeä - katsastusmiehiä ja -naisia sekä monia muita.

Työtämme ohjaavat sertifioitu ISO 9001 laatujärjestelmä, tekninen tuki, räätälöity katsastusohjelmisto, markkinointi ja moderni tietotekniikan hyväksikäyttö. Nämä kaikki sekä osaava henkilöstömme antavat meille mahdollisuudet palvella sinua ja muita asiakkaitamme entistä paremmin.

Tehtävämme

Tehtävämme on parantaa liikenneturvallisuutta ja vähentää autojen aiheuttamia ympäristöhaittoja - tärkeä juttu meille ja koko yhteiskunnalle. Katsastustoiminnan tärkeimpiä toimintatavoitteita onkin autokannan ympäristökuormituksen ja energian kulutuksen minimoiminen.

Arvomme

Toimintaamme ohjaavat arvomme, jotka ovat:

  • asiantuntemus
  • avoimuus
  • yhteistyö
  • oikeudenmukaisuus

  • yhteiskunnallisen vastuun kantaminen

Osa kansainvälistä toimintaa

Me K1 Katsastuksessa olemme osa espanjalaista Applus-yhtiötä, joka on maailman suurin katsastusalan toimija. Applus toimii 75 maassa, työllistää yli 19 000 henkilöä ja hoitaa vuosittain yli 17 miljoonaa katsastusta.

Tutustu Applus.com