Tie

auton ruostesuojaus

Jokainen auto ruostuu, toiset nopeammin ja toiset hitaammin. Suomen olosuhteet ovat autojen alustoille erityisen rankat. Syksyn räntäsateet, talvella levitettävä tiesuola ja hiekoitushiekka sekä vaihtelevat lämpötlat syövyttävät kaikki omalta osaltaan autoa. Alustan muoveihin kertyvä suolakura ei talvella ehdi kuivumaan tai poistumaan ahtaista koloista, jolloin ruoste saa rauhassa muhia katseilta piilossa.

Milloin ruostesuojaus olisi hyvä tehdä?

Kun auton alusta ruostesuojataan mahdollisimman uutena, saadaan siihen paras mahdollinen suoja ruostumista vastaan. Tyypillisesti suojattavat autot ovat 0-6 vuotta vanhoja, mutta vanhemmatkin yleensä voi ja kannattaa suojata, sillä saa ajokilleen rutkasti lisää käyttövuosia. Pienet autossa jo esiintyvät ruostevauriot voidaan korjata ruostesuojauksen yhteydessä.

ruostetarkastus k1-asemalla

Ruostesuojaus kannattaa aloittaa K1-katsastusasemalta. Teemme jokaisen katsastuksen yhteydessä autolle ilmaisen alustan ruostetarkastuksen, jossa nähdään alustassa jo tapahtunut ruostuminen ja voidaanko ruostesuojaus autoosi tehdä. Mikäli pohja näyttää hyvältä, saat meiltä saman tien matkaasi tarjouksen Finikor-ruostesuojauskäsittelystä.

finikor ruostesuojaus edullisemmin K1:ltä

Kun autoon on tehty ruostetarkastus K1-asemalla, saat tarjouksen Finikor-käsittelystä. Käsittelyn hinta on K1 Katsastuksen kautta aina edullisempi kuin suoraan Finikor-liikeiltä. Ilmaisen ruostetarkastuksen voit teettää esimerkiksi katsastuksen yhteydessä, tai sitten voit tulla teettämään sen muuten vaan. Tarkastus on maksuton ja saat tarjouksen heti mukaasi. Finikor-käsittelyn tarjous on voimassa 3kk ja voit hyödyntää sen missä tahansa Finikor toimipisteessä.

Finikorin ruostesuojaukseen ja muihin palveluihin voit tutustua täältä.

ruostetarkastuksia tekevät k1-asemat

Ruostetarkastuksia tekevät useimmat K1-asemat. Tällä hetkellä tarkastuksen ja tarjouksen voi saada lähes kaikilta Etelä-Suomen asemilta. Keski- ja pohjoisen Suomen asemat saavat koulutuksen ruostetarkastuksiin loppuvuoden 2018 aikana.