Tie

Valitse K1-Kuluttajalasku

K1-Kuluttajalasku mahdollistaa sinulle turvallisen ja joustavan vaihtoehdon palveluiden rahoittamiseen kertaluotolla.

Laskulla, yhdessä tai useammassa erässä

Kertaluottoon perustuva maksutapa on vaivatta käytössäsi välittömästi ostohetkellä, eikä se sido sinua pysyvään luottosuhteeseen. Sinun tulee vain todistaa henkilöllisyytesi ja antaa yhteystietosi reaaliaikaisen luottopäätöksen tekemiseksi kassalla. Hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen vahvistat ostotapahtuman ja maksutapavalinnan allekirjoituksellasi ja lasku ostoksestasi toimitetaan sinulle muutaman päivän kuluessa postitse. Sinulla on 14 vrk korotonta maksuaikaa laskun päiväyksestä.

Laskun sijaan voit halutessasi hyödyntää myös joustavampaa erämaksumahdollisuutta. Lähetämme sinulle laskun mukana lisää tietoa erämaksusta ja erämaksusopimuksen tekemisestä. Jos haluat maksaa laskun sinulle paremmin sopivalla maksuajalla, voit tehdä erämaksusopimuksen osoitteessa bill.lindorff.fi. Sen jälkeen maksat saamallasi laskulla vain erämaksusopimuksen mukaisen ensimmäisen kuukausierän.

Luoton kuukausimaksu kustakin erästä on 5,90 € ja erämaksun luottokorko 0 %. Todellinen vuosikorko laskettuna 1 000 euron luotolle tyypillisellä 12 kuukauden maksuajalla luottokorko ja kuukausimaksut huomioiden on 15 %. Maksuerät laskutetaan kuukausittain. K1 veloittaa maksutavasta 5 € laskutuslisän.

Maksutapa edellyttää suomalaisia henkilötietoja, 20 - 500 euron ostosta ja 20 vuoden ikää sekä vakituista, virallista kotiosoitetta Suomessa. Maksutavan käyttö ei ole mahdollista, mikäli osoitetietosi ovat salatut tai olet asettanut oman luottokiellon.

Luotonmyöntäjänä Lindorff Invest Oy, PL 20, 20101 Turku. Lisätietoja bill.lindorff.fi

Yleiset luottoehdot

Saat halutessasi myymälästä myös vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot.

Asiakaspalvelu maksuasioissa

Laskuun ja ostoksen maksamiseen liittyvissä asioissa sinua palvelee Lindorffin asiakaspalvelu:

Verkkopalvelu: bill.lindorff.fi 

Puhelinpalvelu: 02 2700 550 arkisin kello 8-20 ja lauantaisin kello 10-15 (puhelun hinta on normaali paikallis- tai kaukopuhelumaksu).

Sähköposti: eramaksu@lindorff.fi

Perimme mahdollisista maksuviivästyksistä lainmukaisen kulut ja korot. Eräpäivän siirrot yleisten luottoehtojen mukaisesti.

Luottopäätöksessä käytetyt tiedot

Kun valitset maksutavaksi K1-Kuluttajalaskun, pyydämme henkilötietojasi. Antamiesi tietojen perusteella varmistamme niiden oikeellisuuden väestötietojärjestelmästä, tarkistamme luottotietosi luottotietoyhtiöltä ja teemme luottopäätöksen. Luottopäätöksen ja tarkistukset toteuttaa Lindorff Oy, eivätkä tiedot tallennu myyjän asiakastietorekisteriin.

Turvallisuutesi varmistamiseksi tietosi välittyvät meille SSL/TLS-suojatulla yhteydellä.

Lisätietoja mahdollisesta kielteisestä luottopäätöksestä voit tarvittaessa tiedustella Lindorffin asiakaspalvelusta.